вівторок, 6 лютого 2018 р.

Зустріч з випускниками

Зустріч із шкільним минулим- це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, є час подякувати мудрим вчителям за правильні поради. Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція — щороку на початку лютого збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи. У Гусаківському НВК ось уже багато років не порушується традиція , яка збирає усю велику шкільну родину у першу суботу лютого. 3 лютого у теплій атмосфері, справді родинного свята, зібрались у школі колишні випускники, а тепер вчителі, водії, інженери, юристи, будівельники, програмісти, бізнесмени — усі знавці своєї справи.
Звичайно, шкільна громада прагнула показати усе, чим пишається школа: новими кабінетами, естетичним виглядом та самою атмосферою. Із вітальним словом до гостей звернулася Марія Жемелко. Вона також розповіла , чим живе школа в даний час, чого досягнули і досягають учні школи в різного роду конкурсах, олімпіадах, культурних заходах. 
Головною гостею свята була Катя Осадча, роль якої виконала учениця 9 класу Перчинська Вікторія. Концерт, який тривав близько двох годин, подарував гостям чимало приємних хвилин. Зокрема, пісні у виконанні Щирби Юлії , Яріш Ілони, Галик Олени вразили слухачів якістю виконання. Особливо запам’ятався танець, у виконанні учнів 8 класу, дует із піснею «Старі фотографії» у складі Ланковського Назара Перчинського Володимира . Цікавою була композиція пісні «Квітка» , яку виконали дівчатка 6 класу і танець дошкільнят. Захоплюючі інсценізації «Битва екстрасенсів», «Прибиральниці», «Розмова по телефону» підготували учні 8- 10 класів:Дуда В., Скочеляс В, Яріш І., Щирба Ю., Макар М., Стефаник Н. Чарівну мелодію українських пісень подарував гостям учень 3 класу Береза С. грою на акордеоні .
Цікаво було спостерігати за обличчями гостей – випускників під час перегляду старих світлин у відеофільмі « Подивись та пригадай». 
Але головним на святі були розповіді – спогади випускників про цікаві й кумедні випадки із шкільного життя. 
З особливим трепетом відбувалися зустрічі з класними керівниками та першими вчителями. На наш погляд, такі зустрічі просто необхідні, тому що:
Горять роки, та пам’ять не дрімає,
І щира вдячність у душі росте.
Хто школу свою не пам’ятає,
У того буде і життя пусте








Немає коментарів:

Дописати коментар