середа, 29 березня 2023 р.

Книгу читають не очима , а розумом...

 Книгу читають не очима , а розумом...

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого читання – час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу, і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів.
Цьогорічне свято , на жаль, обпалене війною. Наші воїни мужньо боронять Україну. Чи є сьогодні у воєнному дитинстві місце для читання? Так, є. Шкільний бібліотекар Пакліковська О.П. провела пізнавальний книжковий діалог для учнів 6 класу « Завжди було і буде вічно: дитина з книжкою в руці».
Шестикласники, мандруючи книжковою країною, пізнали для себе багато нового і цікавого: як з’явилась книжка на світ, про перші слов’янські пам’ятки писемності, як навчилися виготовляти папір, про перших друкарів та інше. Цікава вікторина «Усе минає, тільки книги вічні», ігри та конкурси «Запроси до серця книжку», «Казкові грінки», «Книжкова круговерть», «Чарівна шкатулка» створили в бібліотеці атмосферу радісного спілкування з книгою, де кожен читач відчув себе бажаним гостем.







Немає коментарів:

Дописати коментар