пʼятниця, 21 квітня 2023 р.

“Підприємець – це людина, у якої є бачення, і яка хоче творити” – Девід Карп

 Сьогодні учасники проєктy "Smart space" побували на Наукових фестинах. Протягом заходу учасники мали нагоду потрапити з екскурсією у головний корпус Львівської політехніки, актовий зал та Музей історії Львівської політехніки. Були вражені, відвідавши бібліотеку Львівської політехніки, великою кількістю стародруків і рукописів., Школярі спробувати свої сили у надзвичайно цікавій грі "Селянська школа бізнесу" та послухали лекцію з управління особистими фінансами від Олексія Друхова.

З учасниками проєкту зустрілися цікаві і неординарні особистості: директорка Львівської обласної Малої академії наук Іванна Бородчук, начальник відділу професійної освіти Департаменту розвитку Львівської міської ради Олена Грицак, завідувач кафедри менеджменту організацій інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» Олег Карий, начальник Управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім'як, засновниця проєкту Ірина Андрушків. Дякуємо, пані Ірино, за такі цікаві і корисні заходи.
Дякуємо начальнику відділу освіти , культури та туризму, молоді та спорту Шегинівської сільської ради Маряна Костюк за надання шкільного автобуса для цієї ї поїздки.














Немає коментарів:

Дописати коментар