Вже зовсім скоро, 16 квітня українці святкуватимуть Великдень. Найпопулярнішою традицією у переддень цього свята є випікання пасок.
Сьогодні, 5 квітня, наші учні побували на майстер-класі із випічки великодніх пасок у Світлани Савки в селі Дешичі. Кондитерка розповіла школярам про секрети духмяної паски. «Тісто обов’язково треба замішувати з любов’ю, - говорила пані Світлана, - тоді паска точно вийде смачною».
Наші юні кондитери місили тісто, випікали пасочки, а також приготували і спекли смачний штрудель, яким смакували за обідом. Поки школярі обідали , розважалися, паски спеклися і вдалися на славу, адже кожен вклав у них душу та любов.
Немає коментарів:
Дописати коментар