вівторок, 4 квітня 2023 р.

Екскурсія та тренінгові навчаннях в Sigma Software

 Талант виграє в іграх, командна робота і інтелект виграють в чемпіонатах.

Майкл Джордан
Сьогодні учасники проєкту "Smart Space" Чиж Софія, Явдик Вікторія, Федаш Христина, Павлівська Юлія, Осідач Софія ,Гнатовська Софія, Колодій Софія, Курило Катерина , Сікора Марта та їх наставник Ольга Дуда побували на екскурсії та тренінгових навчаннях в Sigma Software .
Робота у великій компанії часто пов'язана з командними проєктами. Недарма кажуть, що "дві голови завжди краще ніж одна". Колективні наради можуть надихати на креатив , головна мета яких– з'ясувати, що необхідно для створення "команди мрії".
«Smart Space» - це ✔освітнє середовище для розвитку особистості ,
✔це поле можливостей для формування відповідального лідерства, розвитку ораторства,
✔формування команди, а ще - це ✔можливість закарбувати в собі певні цінності, надихнутися історіями успіху і розпочати власну справу.
А далі пряма мова наших молодих людей...
«Мені сподобалась наша поїздка, було багато нових вражень, емоцій та знайомств з цікавими людьми. Я захоплена роботою ІТ компанії » . Соня Чиж
«Я в захваті від сьогоднішнього дня. Познайомилася з новими друзями, зрозуміла, що таке командна робота. Софія Колодій.
«Це неймовірні враження. Цікава екскурсія, знайомство з лосем « Зеником», гойдалки. А ще я хочу подякувати керівнику цілого проєкту «Smart Space» Ірина Андрушків за цікаві і особливі зустрічі офлайн, які вона організовує для нас». Vika Yavdyk
Дякуємо начальнику відділу освіти , культури та туризму, молоді та спорту Шегинівської сільської ради Маряна Костюк за надання шкільного автобуса для цієї поїздки .














Немає коментарів:

Дописати коментар